ARMAS PALKMAJA MUHU SAAREL!

80 000.-

MUHU SAAR

Muhu saare põhjaosas merest mõnisada meetrit on müügis armas palkmajake, mis sobib ideaalselt maakoduks või suvekoduks, aga miks ka mitte päriskoduks.

Müügis oleval krundil on kivikatusega palksaun kinnise karbi kujul, millel olemas oma puurkaev Grundfos pumbaga, liitumine elektrivarustusega ja kogumismahuti kanalisatsiooni jaoks.

Maja esimesele korrusele on planeeritud kööginurgaga elutuba, magamistuba, leiliruum, pesuruum, eraldi wc ja esik.
Teise korruse saab jagada kaheks erinevaks magamistoaks või jätta üheks suureks toaks. Esimese korruse pind on 47,5 m² ja katusealune ca 25 m².

Maja ette ja kõrvale saab rajada suure päikesepoolse terrassi.

Lisaks olemasolevale hoonele saab krundile ehitada veel ühe abihoone (ait, külalistemaja, vms) ja elumaja. Ehitiste lubatud ehitusealune pind kokku on 240m² (sh elamu 120m² ja abihoonetel 60m²).

Maja planeeringut ja teostust on võimalik uudistada naabrite juures, kus saunamaja ja kõrvalhoone juba valmis ja kasutuses.

Asplivälja näol on Muhu saarele tekkimas armas palkmajakeste külake, detailplaneeringuga on loodud 6 krunti, millest 3 on tänaseks hoonestatud.
Hoonestus kruntidel on planeeritud nii, et naabritevaheline privaatsus oleks kõigile tagatud. Igal krundil on rohkesti mände, kadakaid ja muud loodust.
Rajatud on kruntidevaheline tee (Aspli tee), mis on üle antud Muhu vallale. Välja on ehitatud ka tuletõrje veevõtukoht.
Külakeskusesse on plaanitud tekitada väike kogukonna ala, kus juba on võllikiik ja käesoleval aastal tehakse esimest korda jaanituld.
Lähedal asub Üügu pank, Kallaste küla renoveeritud paadisadam, mererand. Kuivastu sadamast on kaugus ca 13km ning Liiva keskuseni ca 10 km.

Omanikuks on juriidiline isik ja hind sisaldab 20% käibemaksu!

Helista ja lähme vaatame selle armsa koha üle!

Võimalus osta ka järelmaksuga omanikult, tingimused kokkuleppel!

VAATA ASUKOHAKAARTI >>

Kersti Männik

Juhatuse liige

kersti@spirit.ee

Mob: +372 56 487 117

Tel: +372 6207 870